30 års erfaring med bildele

Om os
Dansk Bildelsenter ApS (bildele.dk) er et søsterselskab til Norsk Bildelsenter (bildeler.no) som er etableret i 1990.
Gennem mere end 30 år har vi arbejdet med import og salg af bildele, og altid med fokus på, at levere kvalitetsdele til lavest mulige pris. Vores varesortiment er primært målrettet biler der er ældre end 5 år og vi dækker i dag over 85% af eftermarkedet i dette segment. Vores målsætning er, at alle sliddele skal være tilsvarende originalkvalitet og til attraktive markedspriser.

Sliddele med strenge krav til kvalitet
Bildele.dk fører et bredt sortiment af sliddele til de fleste bilmærker. Når vi vælger nye leverandører, stiller vi altid høje krav til både kvalitet og tilgængelighed. I dag samarbejder vi med flere af de største producenter i verden, producenter som forsyner såvel originalmarkedet som det frie eftermarked. Samtlige dele har gennemgået vores egen strenge kvalitetskontrol, hvor vi gennem mange års praktisk erfaring, test på eget karosseri-/mekanisk værksted sikrer at alle produkter lever op til de høje kvalitetskrav.

Vidensdatabase
Vi har systematisk bygget en intern vidensdatabase med detaljerede informationer om produkterne.
Samtidig har alle ansatte forskellige spidskompetencer, høj faglighed og lang erfaring med bildele. Vores viden sikrer
dig adgang til gode råd og erfaringer.

30 års erfaring med bildele

TecDoc
Det er ikke tilladt at kopiere dataene, især hele databasen. Det er ikke tilladt at duplikere og / eller behandle dataene eller hele databasen og / eller tillade tredjeparter at gøre det uden TecDocs forudgående samtykke. Manglende overholdelse vil medføre krænkelse af ophavsretten og retsforfølges.

Copyright 2022 © Bildele.dk. All rights reserved - W1

Åbningstider:
Mandag – Fredag08:00 – 16:00

Besøgsadresse:
Juelstrupparken 15, 9530 Støvring
Telefon +4570606640