365 dagers åbent køb

Retur av ubrugte varer/fortrydelsesret
Hos os har du 365 dages fuld returret! Du kan returnere eller bytte din vare, så længe den er i original emballage og ikke har været taget i brug eller er skadet. (Returomkostninger dækkes af køber).
På Min Side finder du delvist udfyldt Fortrydelsesskema, under den aktuelle ordre. Udfyld informationen, som kræves, og vælg "Registrer retur". Du vil da få en PDF-fil med returnummer, som lægges ved returvaren(erne).
Læs mere

NB! Det er vigtigt, at du retur anmelder returen, før du sender varerne. Log ind i webshoppen og gå til Min Side. Her finder man oversigt over sine ordrer, og kan anmelde returen. Returer uden returskema vil ikke blive behandlet før skemaet foreligger. Hvis varen er betalt på nettet, returneres beløbet kun til det betalingskort, som blev brugt ved betalingen.
Gå til login her.

TecDoc
Det er ikke tilladt at kopiere dataene, især hele databasen. Det er ikke tilladt at duplikere og / eller behandle dataene eller hele databasen og / eller tillade tredjeparter at gøre det uden TecDocs forudgående samtykke. Manglende overholdelse vil medføre krænkelse af ophavsretten og retsforfølges.

Copyright 2022 © Bildele.dk. All rights reserved - W1

Åbningstider:
Mandag – Fredag08:00 – 16:00

Besøgsadresse:
Juelstrupparken 15, 9530 Støvring
Telefon +4570606640