Støddæmperkonsol

Indtast dit registreringsnummer her

Bildeler.no anbefaler altid skift af hjulophængsdele parvis, så bilens køreegenskaber ikke ændres under krævende kørselsforhold eller kritiske manøvrer.

Slidte ophængningslejer er farlige!
... Og bliver mere almindelig som et resultat af, at huller i vejene forbliver uudbedrede i flere måneder.
Fjederbenslejerne er placeret oven på støddæmperen og bruges til at give et drejepunkt og som et fastgørelsespunkt for støddæmperen. Fjederben bruges almindeligvis på biler udstyret med Macpherson støddæmpere, som bruges på over 70% af bilerne på markedet i dag, især på mindre køretøjer. Fjederbenslejerne er normalt lavet af gummi og har et kugleleje i midten, der gør det muligt for støddæmperen at dreje fra højre mod venstre under styringen. Fjederbenslejer bør altid udskiftes, når støddæmpere udskiftes, da dette holder køretøjets samlede vægt, hvilket igen udsætter fjederbenlageret for ekstremt tryk. En pludselig fejl i denne del kan have dramatiske og farlige konsekvenser.
Biler skal kunne modstå al slags vejr året rundt. Fjederbenslejet udsættes konstant for is, salt og overdreven slitage på grund af hullede og ujævne veje. Slidte ophængningslejer opdages ofte i et værksted, eller føreren selv oplever bankelyde under kørsel på ujævne veje, eller at styringen bliver tung og "hakket".
Sporede veje kan medføre, at vandstænk udsætter fjederbenet for vandindtrængning, hvilket igen kan være potentielt skadeligt. Som med alle chassisdele anbefaler vi at udskifte fjederbenslejerne på begge sider, da ujævn slitage kan resultere i defekter i køretøjets geometri og køreegenskaber.

TecDoc
Det er ikke tilladt at kopiere dataene, især hele databasen. Det er ikke tilladt at duplikere og / eller behandle dataene eller hele databasen og / eller tillade tredjeparter at gøre det uden TecDocs forudgående samtykke. Manglende overholdelse vil medføre krænkelse af ophavsretten og retsforfølges.

Copyright 2022 © Bildele.dk. All rights reserved - W1

Åbningstider:
Mandag – Fredag08:00 – 16:00

Besøgsadresse:
Juelstrupparken 15, 9530 Støvring
Telefon +4570606640